OOK ONZE HANDYMAN REALISEREN

buitenchape voor kunstgras


Deze klant liep net voor het bouwverlof spaak op het vinden van een aannemer om een buitenchape aan te leggen. De Constone handyman kwamen snel ter plaatse en konden het kunstgras nog net uitrollen voor het bouwverlof.


Genieten van de vakantie !


bouwregularisatie


Deze klant zocht een praktische oplossing naar het wijzigen van een raamgeheel bij een net opgeleverde woning. Onze handyman metsers, plakkers en schrijnwerkers samen ter plaatse. Eén aanspreekpunt voor meerdere disciplines en een kwalitatieve aanpassing als resultaat.


Mooi werk mannen,

klant uiterst tevreden !


ter plaatse dan maar 


Geen enkele septische put op de markt te vinden met een afmeting die kan binnen gebracht?  Dan betonneren we er toch één ter plaatse ! 


Mooi uitgevoerd !recupereren


Een bestaand tuinhuis mee verhuizen ?

dat kan ! 

Onze handymen zetten hun beste beentje voor, om schadeloos, dit tuinhuis mee te verhuizen.


Dit is op duurzaamheid inzetten !wateroverlast


Wederkerende wateroverlast heeft steeds een oorzaak. Onze engineer ter plaatse, met een kostoptimale oplossing als gevolg, onmiddellijk uitgevoerd.


Geen verdere schade mits een kleine ingreep !dak er af ?


Deze grondige dakrenovatie vroeg ene wegname van het volledige dak. Maar soms kan het wachte op mooi weer wel eens lang duren. Waarom geen tijdelijk dak erover ? zo gezegd, zo gedaan ! Er was dan ook meer ruimte voor een grondige inspectie, waardoor meer kon gerecupereerd.


We houden van praktische, budgetneutrale  en slimme oplossingen !PROJECT REFERENTIES

AFBRAAK Z

Twee pareltjes van herenhuizen in de wijk Zurenborg te Antwerpen, vragen een grondige renovatie. Een deugdelijke en omzichtige afbraak dringt zich stabiliteitstechnisch, als eerste onderdeel van het bouwproces, op. Van een fijne en zorgvuldige sloop tot grondige afbraak en uitgravingen tot diep in de fundering.

RECONVERSIE E

De reconversie van een kantoorplateau te Brussel naar twee volwaardige en stijlovolle appartementen. Een omzichtige sloop en het strippen tot op de ruwbouw als startpunt tot het volledig herinrichten en afwerken van de appartementen. De technische uitrustingen, de chappe & bevloeringswerken, de gyprocwerken en het schrijnwerk, de keuken en badkamerinrichting behoorden eveneens tot onze opdracht.


Een geïntegreerd ontwerp...


Voor de start der werken werd een minitieus uitvoeringsontwerp opgesteld en doorgesproken met de klant. Alle materialen en afwerkingen werden tijdig vastgeled, alle bestellingen in functie van de uitvoeringsplanning uitgestippeld, waardoor een uiterst gecoördineerde uitvoering kon plaats vinden. De volledige verbouwing vanaf de sloop nam dan ook slechts 3 maanden in beslag. Een geïntegreerde opdracht van ontwerp tot finale oplevering, binnen de vooropgestelde planning en het vooropgesteld budget.

RENOVATIE D

Uitdagingen troef bij de totale renovatie-opdracht van twee herenhuizen.


Dit uitdagende referentieproject te Antwerpen Zurenborg is werkelijk een project op maat van Constone bv.


Constone bv neemt in dit project de loten afbraak, ruwbouw en betonwerken, riolering, technieken (elektra, hvac en sanitair), binnenafwerking (gipskarton, pleisterwerken, bevloering en betegeling, binnenschrijnwerk, schilderwerken) integraal voor zijn rekening.


Aanvullend verkregen we de coördinatieopdracht tot de integratie van het buitenschrijnwerk, de daken en de keukeninrichting.


Een referentieproject met alle disciplines in beheer, uit te voeren binnen een strakke planning met oog voor uitmuntende kwaliteit en vakmanschap als basis.

TUINAANLEG C

In no time een volledig aangelegde tuin te Melle, daar gaan we prat op !

Een klant met een duidelijke visie op kwalitatief bouwen en een duurzame invulling, liet ons dan ook ten volle toe, samen een mooi project te realiseren.


De fundering...


De aanleg van een tuin is veelal de kers op de taart bij een nieuwbouwproject. Hoe vakkundig dan ook een woning wordt gebouwd hoe dikwijls er wel eens gezondigd wordt bij een correcte opbouw van de bijhorende oprit of het terras. Onze studiedienst liet zich dan ook niet vangen en werkte de koffer aan onderbouw en opbouw van de funderingen conform aan de geldende normeringen, uit. Op die manier zijn wij alvast zeker dat deze aanleg maar éénmaal een investering vergt. Een levenslange betrouwbaarheid,  dat is pas duurzaam bouwen !


GEVELWERKEN E

Een bijzondere verzakking van een gevel te Ekeren trok onze aandacht.


Mits bijhorende tijdelijke stuttingswerken, werd deze gevel stabiliteitstechnisch ondervangen door een nieuwe stalen ligger, dewelke naadloos werd verwerkt door een restauratie van het gevelmetselwerk.


Bijhorende herstellingen aan plinten, balkon en het dak garanderen opnieuw de waterwerendheid en luchtdichtheid van de buitenschil.

TUINAANLEG E

Constone bv weet zich tevens de onderscheiden in het landschap van de integrale tuinaanleg. Van opritten, wandelpaden, tuinmuren, afsluitingen en terrassen.

De uitvoeringsregels en regelgeving voorzien voor deze typologie aan werken worden geïntegreerd vanuit een eigen tuinaanleg-ontwerp en vakkundig omgezet naar een onberispelijk resultaat.


We verkregen hiertoe de totaal opdracht voor een tuinaanleg project te Elversele.

VERBOUWING H

In dit project te Antwerpen centrum, werd het lot ruwbouw tot en met de waterdichte afwerking onder de vorm van platte daken door Constone bv gerealiseerd.


Deze rijwoning werd vanuit zijn klassieke opbouw van weleer met een diverse aaneenschakeling van achterliggende bouwvolumes, omgebouwd naar een eigentijds strak en modern ontwerp.


De combinatie van een complexe vrijstaande stalen stabiliteitsstructuur met verspringende platte daken en diverse dakterrassen, geïntegreerde dakkoepels en grote raampartijen, creëren mooie open leefruimtes met een zenitale lichtinval

GEVELWERKEN L

Een gevelrestauratieproject te Lint met aanleg van nieuwe voetpaden en bijhorend terras.


Deze woning kreeg een ware facelift door het diepreinigen van de gevel, het uitslijpen van de voegen, het hervoegen en het aanbrengen van een hydrofuge.


Een opfrissing dewelke gezien mag worden.TUINAANLEG K

Deze gezellige stadswoning te Gent verdiende een bijpassende stadstuin.


Constone bv werd gevraagd naar een ontwerp van de stadstuin en bijhorende oprit en tuinaanleg.


De uitvoering van de oprit en stadstuin op één week tijd maakte van dit project opnieuw een geslaagde realisatie.

VERBOUWING LO

Op Antwerpen Linkeroever vervangen diverse nieuwe stalen liggers de dragende muren van de gelijkvloerse verdieping. Het openwerken van deze leefruimte alsook het deels slopen van de achtergevel ter integratie van een heuse raampartij,reconverteren deze woning van de 60'er jaren naar een hedendaags ontwerp. Het recupereren en herwerken van de Franse witsteen in het restauratiemetselwerk laten de diverse bouwkundige ingrepen samenvloeien alsof ze destijds alzo werden uitgevoerd.


De nauwe samenwerking met bouwheer, architect en Constone bv, het samenbrengen van visie met een daaraan gekoppeld de praktische uitvoeringsvoorwaarden, maken van dit project een geslaagde cobinatie van meerdere competenties samen.

MAAR OOK VOOR EEN KLUS KOMEN WE GRAAG ONZE VAKKENNIS TONEN !

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren