OVER ONS IN SAMENWERKING MET JULLIE

VAKKENNIS EN ERVARING ALS SLEUTEL


Bij Constone was het opzet van in den beginne overduidelijk; met name het omzetten van allerhande bouwprojecten waarbij er een expliciete vraag bestaat naar een uiterst kwalitatieve en duurzame invulling. Met een passie voor het bouwen, een grote punctualiteit en zorgzaamheid, is Constone dan ook een mature organisatie met bijzondere vakkennis en een ruime bouwervaring. De sleutel tot de succesvolle realisatie van jullie projecten is dan ook meer dan gegarandeerd bij Constone.

ONZE WAARDEN


Wij hechten groot belang aan de vooropgestelde waarden binnen ons bedrijf en zijn dan ook dagelijks in de weer deze optimaal te onderhouden, daar we er van overtuigd zijn dat deze bijdragen tot het bouwen van jullie inspirerende ruimtes.


Communicatief

Oprecht

Nauwkeurig

Samenwerken 

Toekomstgericht & innovatief

Ondernemend

Nauwgezet

Excellence

MISSIE


Wij als partner tot het realiseren van  jullie bouwproject(en), op een uitmuntende, verantwoordelijke en duurzame wijze.


Ons oog voor detail en organisatie als drijfveer voor een succesvol bouwtraject, waarbij we in samenspraak de meest inspirerende ruimtes opleveren.

VISIE


Wij zetten in op lange termijn samenwerkingen,

met ons als

solide multidisciplinaire en betrouwbare  bouwpartner, waarbij jullie, onze klant(en), zorgeloos kunnen genieten van de realisatie van jullie "droom"-projecten.

"DUURZAAM EN KWALITATIEF

IS WAAR WIJ ONS ONDERSCHEIDEN WILLEN"

JULLIE DROOM IS TEVENS DE ONZE !

Allan Van Gorp

founder Constone


Mijn bouwervaring ten volle ten dienste kunnen inzetten van jullie, onze klanten, daar draait het om! Ik stuur nauwgezet, realiseer heel kwalitatief en zet praktisch complexe ideëen om naar een inspirerend afgewerkt bouwprodukt.

Jeroen Van Parijs

founder Constone


Vakkennis in de parktijk omzetten met oog voor detail. Een uiterst kwalitatieve, verantwoordelijke en duurzame inzet, voor dat project van jullie. Jullie, onze klanten bij voorkeur ontzorgen en het bouwproces verzorgen, is mijn drijfveer.


OUR TEAM IS READY TO HELP YOU ACHIEVE YOUR DREAMS

OUR ASSOCIATION

CONSTONE

ENGINEERING

CONSTONE

ELECTRICAL

CONSTONE

HANDYMAN

CONSTONE

RENTAL

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren